01.04.2020

İhya Vakfı Yönetimi’nde Yeni Dönem Görev Devir - Teslim’i Yapıldı!

Üç yıldır vakfımızın yönetim kurulu başkanlık görevini yürüten Yusuf ÖCALAN bu görevini yapılan mütevelli heyeti toplantısında; yol ve dava arkadaşı Yavuz BAYSAN'a devretti.

 
Yavuz Baysan Kimdir?
1979 yılında Üsküdar’da doğdu. İlkokulu doğduğu mahallede, Sultantepe İlköğretim'de, ortaokul ve liseyi Üsküdar İmam HatipLisesi’nde okudu. Lisans eğitimini işletme üzerine yapan Baysan, MBA programında yüksek lisansını tamamladı.
 
Lise yıllarından itibaren siyasi çalışmaların içerisinde bulunan Baysan, 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında çalışma hayatına başladı. O dönem de sunuculuk ve protokol sorumluluklarının yanı sıra Cumhurbaşkanımızın özel kalem görevini de üstlenen Baysan, uzun yıllar bu vazifelerini yerine getirdi. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen sivil toplumkuruluşlarının Yönetim kademelerinde hizmetlerde bulundu.
 
Milli Gençlik Vakfı'nda teşkilatlanma İHH’da temsilcilik görevlerini yürüten Baysan, hali hazırda İlim YaymaCemiyeti Yönetim Kurulu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyeliğine İhya Vakfı Başkanlığı’na devam etmektedir.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri yöneticilik ve danışmanlık yapan Baysan, çalışma hayatına özel sektörde devam etti. Halen kurucu ortaklığını yaptığı kendi şirketinde ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.
Üsküdar'da ikamet eden Baysan, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
Ad
 
Ad

İhya Vakfı
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Bilgi almak için bu hattı kullanabilirsiniz.
WhasApp Bilgi Hattı
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Bağışta bulunmak ve hafızları desteklemek için bu hattı kullanabilirsiniz.
WhasApp Bağış Hattı