01.04.2020

Nübüvvet Pınarından Rahmet Damlaları

"Nübüvvet Pınarından Rahmet Damlaları"
Fatih Müftülüğüne bağlı Sümbül Valide Sultan Kız Kur'an Kursu öğrencileri İmam Hatip Ortaokulu beşinci sınıfa devam ederken; katılmış oldukları "Yeryüzü Yıldızları" hafızlık projesi hazırlık sınıfında eğitimlerini alıyorlar. Bu hazırlık döneminde öğrencilerimiz için hazırlanmış program içerisine iki yıldır "Hadis-i Şerif Ezberleme" başlığı da dahil ediliyor. Bu yolun yeni, heyecanlı adayları kendi aralarında hoş bir müsabakaya girmiş oluyorlar. Hadis-i Şerifleri ezberlemede; kırk hadis, seksen hadis ve yüz yirmi hadis ezberleme kategorisi oluşturuldu. Bu dalda on yedi öğrenci diğer arkadaşlarından sıyrılarak çeyrek Final Yarışmasına katılmaya hak kazandı.
Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yarışma; jüri üyeleri ve seyirciler tarafından takdir ile karşılandı. Küçük yaştaki öğrencilerin ezberleri ve dikkatleri tüm eğitimcileri heyecan ve gayrete sevk etmiş, anne-babalar için ise ümit ışığının parlamasına vesile olmuştur.
Üç kategoride yarışmaya katılan öğrencilerin birinci, ikinci ve üçüncülerine mütevazı hediyeler verilerek teşvik edilmeleri sağlanmıştır.

_DSC0254.jpg

 

_DSC0215.jpg

 

_DSC0340.jpg

İhya Vakfı
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Bilgi almak için bu hattı kullanabilirsiniz.
WhasApp Bilgi Hattı
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Bağışta bulunmak ve hafızları desteklemek için bu hattı kullanabilirsiniz.
WhasApp Bağış Hattı