Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu’ndan Aşura Programı

Erzincan İl Müftülüğü Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu ve 4-6 yaş grubu çocuk kreşi öğrencileri ve İhya Vakfı Organizasyonuyla Aşura programı düzenlendi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programla davetlilere aşura ikram edildi. İhya Vakfı Başkanı Yusuf Öcalan ve mütevelli heyetinin de katıldığı programla çocuklar hazırladıkları çeşitli etkinliklerini sergilediler. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın kısa bir konuşmasıyla devam etti.İhya Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öcalan ise vakfın çalışmalarına dair çeşitli bilgiler sunduğu bir konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler, hazırladıkları gösterilerle, okudukları şiir ve ilahilerle geceye renk kattılar. Programa katılanların duygu dolu anlar yaşadıkları gözlendi. Daha sonra misafirler için hazırlanan aşura ikram edildi ve program son buldu.