İskender Çelebi 4-6 Yaş Kur'an Kursu

Fatih Müftülüğü ve İhya İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı’nın işbirliği ile yürütülen bir projedir. 4-6 yaş arası anaokulu çağındaki kız ve erkek çocukları yaşlarına uygun eğlenceli bir ortamda eğitim görmektedirler. Pedagojik Formasyon Eğitimi almış Öğreticiler tarafından Kur’an Okuma Eğitimi ve Dini Terbiye verilmektedir.   Geçmişte ecdadımızın tecrübe ile başarı elde ettiği; 4 yaşını doldurmuş her çocuk için bir fırsat olan bu kurumlarımıza, anne ve babalar çocuklarını güvenle teslim etmektedirler. Çocuklar için yaş gruplarına uygun olarak, güvenli oyun alanları oluşturulmuştur. Dini terbiye ve Kur’an Eğitimi çeşitli oyunlar ile okul öncesi eğitim ile birlikte verilmektedir. Sevgi merkezli eğitimin yapıldığı eğitim kurumumuzda, eğlenceli öğretim metotlarına ağırlık verilmektedir. Kuru bir ezbercilikten öte yaparak yaşayarak öğrenme ile çocuklar üzerinde olumlu bir davranış değişikliği sağlanmaktadır.

Sümbül Efendi Mh, Ağaçkakan Sk. No:20 Fatih / İstanbul

Tel:  0505 061 56 17