ZEKATIN BİR HAFIZA BURS OLSUN

BİR HAFIZ DA SENİN ELİNLE YETİŞSİN….

Sözlerin en güzeli olan Allah kelamını ezberlemek, Müslümanlar için bir şeref ve izzet kaynağıdır. Bu şerefe ve izzete nail olmak isteyen Müslümanlar, Kur’an-ı Kerim’i hıfz etmiş ve ilmiyle amil olmaya çalışmışlardır. Geçmişten bugüne İslam coğrafyasında ve özellikle ülkemizde Kur’an-ı Kerim’i ezberleyip hafız olmaya ilgi en yüksek seviyede olmuştur. Müslümanlar bugüne kadar Kur’an-ı Kerim’in hıfzedilmesine yönelik gerekli ilgi, alaka ve gayreti azami derecede göstermişlerdir. Bizlerde İhya vakfı olarak Hafız olmak isteyen çocuklarımıza her türlü imkanı sağlamayı kendimize bir borç bildik. Bu noktada hafızlık çağına uygun, gerekli altyapıya ve beceriye sahip adaylar arasından mülakat ve yazılı sınav ile seçilen kız yavrularımızın eğitimlerini tamamlama adına ve her biri için ayrı ayrı özen gösterilerek, tüm ihtiyaçları bir Kur'an talebesine yakışacak şekilde karşılanarak bu kutlu yolda gelişim kat etmeleri gözlenmektedir. Bir öğrencinin  aylık eğitim masraflarını üstlenerek “bir hafızda senin elinle yetişsin” projesine destek olabilirsiniz. Yardımlarınızın en doğru şekilde ulaşması için gösterdiğimiz bu emek meyvelerini her icazet döneminde vermektedir.

Bir hafız kaç ayda yetişir?

Hafızlık eğitimine  başlayan öğrenciler,  ortalama 18 (on sekiz ) aylık süre içerisinde hafızlıklarını tamamlamaları mümkün görülmüştür. Bir hafızın aylık eğitim masrafı 400 TL’dir. Bursunu üstlenmiş olduğunuz öğrencinin bilgileri tarafınıza ulaştırılır ve dönemlik olarak öğrencinin gelişimi hakkında bigilendirme  yapılır.

Eğer siz de bir hafız benim elimle yetişsin diyorsanız Online Burs İçin: https://ihyavakfi.org.tr/bagis/

İletişim: +90 212 585 05 02 - 0544 449 20 45